Prestige Adulte sensible Salmon Viljaton 3kg
Prestige Adulte sensible Salmon Viljaton 3kg Prestige Adulte sensible Salmon Viljaton 3kg
Flatazor Pro-nutrition

Prestige Adulte sensible Salmon Viljaton 3kg

Viljaton täyravinto aikuiselle koiralle.

25,75 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Täysravinto yliherkille ja/tai viljaintoleranssista kärsiville aikuisille koirille

Hypoallerginen (viljaintoleranssi)=viljaton ja gluteeniton koostumus sekä allergiaystävälliset ja hyvin sulavat ainesosat kuten lohi,peruna ja herneet.

Turvattu ruoansulatus=Luonnollinen maksaa suojaava latva-artisokka ja tasapainoiset ravintoarvot takaavat optimaalisen ruoansulatuksen.Frukto-oligosakkaridit,savi ja oluthiiva vahvistavat ja suojaavat suoliston bakteerikantaa.

Luonnoliset antioksidantit: Luonnolliset antioksidantit=Omenakuitu ja rosmariiniuute sisältävät runaasti luonnollisia antioksidantteja (polyfenoleja ja flavanoideja),jotka suojaavat elimistön soluja.

Koostumus:


Kanan,ankan ja kalkkunan kuivatut lihat.Perunatärkkelys.Herne.Kuivattu lohi (8%).Eläinrasva.Omenakuidut. Ankanrasva.Pellavasiemenet. Eläinproteiinihydrolysaatit. Papukuidut.Rapsiöljy.Latva-Artisokka.Kuivatut porkkanat.Kala-autolysaatit (Organolysats 0,6%).Frukto-oligosakkaridit.Kuivattu merilevä.Oluthiiva.Rosmariiniuute.savi.

Ravintoaineet ja pitoisuudet%:


Raakavalkuainen 28%.Raakarasva 18.Raakakuitu 3.Epäorgaaninen aines 6.Kalsium 1,2.Fosfori 0,9%.
Lisäaineet per kg:Lisäravinteet:A-vitamiini 14 000 UI.D3-vitamiinia 1100 UI.E-vitamiini 150 UI.Kupari (E4) 16mg.Sinkki (E6) 253mg.Mangaani (E5) 33mg.Jodi (E2) 1,1mg.Koboltti (E8) 0,22mg.Säilöntäaineet.
Metaboloituva energia 4340kcal/kg