Liebling´s Mahlzeit Adult Mini sensitive Ankka
Liebling´s Mahlzeit Adult Mini sensitive Ankka
Granatapet

Liebling´s Mahlzeit Adult Mini sensitive Ankka

Tuotenumero 4260165186346

Täysravinto pienten rotujen aikuisille koirille (paino 1-10kg)

17,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Täysravinto pienten rotujen aikuisille koirille (paino 1-10kg)


GranataPet suosikkiruoka Adult Mini sensitive Ankka on deluxe-ensiluokkainen täysravinto pienten rotujen aikuisille koirille. Etenkin "vilkas pieni" tarvitsee erikoisruokaa johtuen nopeammasta aineenvaihdunnasta. Kiitos Ankka & Perunan helpon sulavuuden, tarjoaa tämä herkku lemmikeille hyvin sulavaa proteiinia ja samalla arvokasta, nopeasti käytettävää energiaa. Terveellinen lohiöljy antaa erityistukea iholle ja turkille.

Myös erityisen nirsot ja herkät koirat ovat ottaneet hyvin vastaan ja sietäneet tämän viimeisimpien ravitsemustieteen tulosten mukaan kehitetty aterian. Tarpeettomat ainekset on jätetty selektiivisesti pois korkean yhteensopivuuden saavuttamiseksi. Siksi tämä kuivaruoka on valmistettu ilman viljaa. Resepti perustuu valittuihin, korkealaatuisiin luonnontuotteisiin, huolellisesti laadittuun valmistusprosessiin  ja se sisältää kaiken, mitä koirasi tarvitsee pitkää ja tervettä elämää varten.


Mikä tekee siitä erilaisen?

Lisätyt granaatinomenan siemenet antavat koirallesi ainutlaatuisen tuoksu- ja makuelämyksen. Ne sisältävät myös runsaasti luonnollisia polyfenoleja (ellagiinihappoa). Tarkoin kohdennettu vapaiden radikaalien torjuminen auttaa suojaamaan koiran soluja ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Näin ollen koirat ja ihmiset rakastavat toisiaan pitkään!


Koostumus:

Ankanliha (41%, kuivattu ja hienoksi jauhettu), perunahiutale, peruunatärkkelys (hienoksi jauhettu), siipikarjan rasva, granaattiomenan siemenet (6%), lohiöljy (1,5%), kasvikuidut, kivennäisaineet, hiiva, sikuri (0,5%, hienoksi jauhettu, FOS ja inuliini), spirulina (0,1%, hienoksi jauhettu), uusiseelantilainen viherhuulisimpukka (0,1%, hienoksi jauhettu, luonnostaan runsaasti glukosaniinia ja kondroitiinia), Yucca schidigera.


Ravintoainepitoisuudet:

Proteiini: 27% - rasvaa: 16% - raakakuitua: 4,4% - raakatuhkaa: 6,5% - kalsiumia: 1,30% - fosforia: 1,05%


Ravitsemusfysiologiset lisäaineet/kg:

A-vitamiini: 15000 I.E - D3-vitamiini: 1050 I.E. - E-vitamiini: 160 mg - L-karnitiini: 250 mg

Tauriini: 800 mg - kupari (kupari-(II)-sulfaattina, pentahydraatti): 3,2 mg - sinkki ( sinkkioksidina ja -kloridina, monohydraatti): 92 mg - rautaa (rauta-(III)-oksidina): 50 mg - jodi (kalsiumjodaattina, heksahydraatti): 1,11 mg - seleeni (natriumseleniittinä): 0,11 mg