NUTRIN Complete Guinea pig - Marsulle Huom! päiväys 22.7.20
NUTRIN Complete Guinea pig - Marsulle Huom! päiväys 22.7.20
Nutrin

NUTRIN Complete Guinea pig - Marsulle Huom! päiväys 22.7.20

Tuotenumero 8595117403018
2,36 €
5,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

KOOSTUMUS

Kasvialkuperää olevat tuotteet, viljat, kasvikset, hiivat, kasvialkuperää olevat proteiinit, mineraalit, öljyt ja rasvat.

Analyyttiset ainesosat: Raakavalkuainen 15%, raakakuitu 19%, raa'at öljyt ja rasvat 3%, epäorgaaniset aineet 6%, Ca 0,8%, P 0,5%.

Rehun lisäaineet / kg: Vitamiinit: A-vitamiini 10 000 IU, D3-vitamiini 1 200 IU, C-vitamiini 600 mg, E-vitamiini 60 mg.

Mn (mangaanioksidi) 80 mg, Fe (ferrosulfaattimonohydraatti) 70 mg, Zn (sinkkioksidi) 70 mg, Cu (kuparisulfaattipentahydraatti) 10 mg, I (kalsiumjodaatti) 1 mg,

heptahydraatti) 0,3 mg, Se (3b8,12) 0,3 mg.

Aminohapot: L-lysiini 3 g, DL-metioniini 2 g. Emulgointiaineet: lesitiini 5 g.

Eläinjalostustekniset lisäaineet: FOS (inuliini) 2 g, Yucca Schidigera 1 g.


Ruokintasuositus
Nutrin Complete Guinea Pig rehu on tarkoitettu marsuille. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät tätä rehua, tee vaihto vähitellen sekoittaen alkuperäiseen rehuun, lähinnä ruoansulatusongelmien ehkäisemiseksi ja koska marsut eivät aina hyväksy uutta rehua välittömästi. Tämä siirtymäaika voi vaihdella muutamasta päivästä viikkoihin.
Nutrin Complete - suositeltu päivittäinen annos on 4 - 6 g / 100 g kehonpainoa. Jaa annos vähintään kahteen osaan. Varmista aina raikas vesi. Jos marsusi ei säännöllisesti syö kaikkea, pienennä päivittäistä määrää. Voit lisätä vaihtelua ruokavalioon lehdillä, tuoreilla hedelmillä ja vihanneksilla. Kaikki päivittäiset muutokset olisi tehtävä ottaen huomioon elopaino, tila ja kyseisen eläimen terveys.


ELINVOIMAA
Monikompleksi, joka sisältää suuren määrän erilaisia ainesosia, jotka tarjoavat laajan kirjon aineita niiden luonnollisessa muodossa, jotka yhdessä lisättyjen komponenttien (vitamiinit, mineraalit, aminohapot, lesitiini, inuliini) muodostavat perustan terveelle ja sujuvasti juoksevalle keholle.

VASTUSTUSKYKY
Prebioottinen sisältö, jalostusmenetelmä, laskettu ainesosien, erilaisten kuitujen ja vitamiinien yhdistelmä toimivat estääkseen suoliston oikean toiminnan ongelmat, joiden terveys on pohjan kehon puolustusjärjestelmälle.


VITAMIINI C +
Koska marsut ovat kyvyttömiä pitämään yllä luonnollista C-vitamiinitasoaan, ovat he täysin riippuvaisia siitä, että saavat ruokia, jotka sisältävät sitä runsaasti. Luonnollisen vitamiinitasapainon ylläpito onnistuu parhaiten yhdistelmäruokavaliovalmisteilla jotka sisältävät runsaasti vitamiinia. Nutrin Complete -rehun avulla varmistetaan riittävä C-vitamiinin saanti estäen monia terveysongelmia.

KUITU
Helppo ruoasulatus
Ravinteet ovat helpommin saatavilla ruuansulatusentsyymien osalta, lisäävät niiden sulavuutta, parantavat rehun konversioa ja vähentävät kehon rasitusta. Vakioyhdisteiden ruokaan verrattuna päivittäinen annos on siis alempi.


HAMMASHOITO
NUTRIN Complete -pellettien korkea kuitupitoisuus, muoto, rakenne ja tiheys auttavat vähentämään luonnollista hampaiden kasvua säännöllisesti.
Arvostelut 0 arvostelua