NUTRIN Complete Rat 400g -kesyrotalle HUOM! päiväys 5.5.2020
NUTRIN Complete Rat 400g -kesyrotalle HUOM! päiväys 5.5.2020
Nutrin

NUTRIN Complete Rat 400g -kesyrotalle HUOM! päiväys 5.5.2020

Tuotenumero 8595117403032

Täydellinen puristerehu kesyrotalle.

2,36 €
5,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää


HUOM! päiväys 5.5.2020


Koostumus: 


Vehnä, maissi, kalajauho, leipomohiiva, rasvat, sinimailanen, lignoselluloosakuidut, soijaproteiini, kananmuna, hemoglobiini, punajuuri, palsternakka, omenakuitu, maissigluteeni, rypsiöljy, kalkkikivi, lesitiini (0,5%), monokalsiumfosfaatti, suola, FOS-inuliini (0,2%), lysiini (0,1%), metioniini (0,1%), yucca shidigera (0,1%), A-vitamiini 11000 IU, D3-vitamiini 1000 IU, Mn (mangaanioksidi) 90 mg, Fe (ferrosulfaattimonohydraatti) 80 mg, E-vitamiini 50 mg, niacinamide 45 mg, Zn (sinkkioksidi) 40 mg, B5-vitamiini 30 mg, vitamiini B1 25 mg, vitamiini B2 10 mg, Cu (koboltti sulfaattiheptahydraatti) 0,2 mg, Se (selenometioniini) 0,2 mg, koboltti sulfaatti heptahydraatti, 0,2 mg, vitamiini B6 8 mg, inositoli 4 mg, vitamiini K3 2 mg, I (kalsiumjodaatti) B12-vitamiini 0,05 mg.


Ruokintaoheet:

Nutrin Complete Rat -rehu on tarkoitettu kesyrotalle. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun käytät tätä tuotetta, rehu on vaihdettava vähitellen, lähinnä ruoansulatusongelmien ehkäisemiseksi ja myös siksi, että rotat eivät aina hyväksy heti uutta ruokaansa. Tämä siirtymäaika voi vaihdella muutamasta päivästä useisiin viikkoihin. Nutrin Completen suositeltu päivittäinen määrä n. 5-7 g / 100 g elopainoa kohden. Tämä päivittäinen saanti on jaettava ja annettava aamulla ja illalla. Varmista, että' lemmikilläsi on raiaksta vettä saatavilla. Jos rottasi ei syö kaikkea, voit pienentää päivittäistä annosta. Täydennä ruokavaliota lehdillä, tuoreilla hedelmillä, vihanneksilla ja pureskeltavilla. Kaikki päivittäisen saannin muutokset olisi tehtävä ottaen huomioon elopaino, tila ja kyseisen eläimen terveys.


ELINVOIMA
Monikompleksi, joka sisältää suuren määrän erilaisia ainesosia, jotka tarjoavat laajan kirjon aineita niiden luonnollisessa muodossa, jotka yhdessä lisättyjen komponenttien (vitamiinit, mineraalit, aminohapot, lesitiini, inuliini) kanssa muodostavat perustan terveelle ja sujuvasti toimivalle keholle.

VASTUSTUSKYKY
Prebioottinen sisältö, jalostusmenetelmä, laskettu ainesosien, erilaisten kuitujen ja vitamiinien yhdistelmä toimivat estääkseen suolistontoiminnan ongelmia, antaen samalla terveen pohjan puolustusjärjestelmälle.

HAMMASHOITO
NUTRIN Complete -pellettien korkea kuitupitoisuus, muoto, rakenne ja tiheys auttavat luonnollista hampaiden kasvua.

PREBIOOTTIT
Inuliiniliukoinen kuitu (FOS) ja omenapektiini NUTRIN Complete -ravinnossa estävät hiilihydraattien ja rasvojen nopean ruoansulatuksen. Edistää kehon immuuni- ja vieroitusprosesseja.


ELÄINPROTEIINI
Kalajauho, sianliha, hemoglobiini ja kananmuna sisältyvät Nutrin Complete -rehuun varmistaen sekasyövien jyrsijöiden tarvitseman eläinperäinen osan. Näiden proteiinilähteiden yhdistelmä muiden komponenttien kanssa, tekee rehun erittäin houkuttelevaksi, samalla perustaen erinomaisen pohjan eläimen terveelle kehitykselle ja estää mahdolliset kannibalismit.
Arvostelut 0 arvostelua