Dog sofa Prag Easy Clean L
Dog sofa Prag Easy Clean L Dog sofa Prag Easy Clean L Dog sofa Prag Easy Clean L Dog sofa Prag Easy Clean L
Hunter

Dog sofa Prag Easy Clean L

Tuotenumero 4016739671738
154,90 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 5 työpäivää


Euroopassa valmistettu PRAG-koiran pedissä sekoittuu tyylikkyys ja eleganssi. Vahva kangas on käsitelty innovatiivisella ja käytännöllisellä EASY CLEAN -tekniikalla. Nanohiukkasten käytön ansiosta, jopa itsepäisimmätkään tahrat eivät pääse tunkeutumaan kankaan sisään, mutta ne voidaan poistaa sekunneissa pienellä vedellä ja tarvittaessa miedolla pesuaineella. Tämä pitää koiran pedin puhtaana ja hygieenisenä erityisen pitkään - mikä säästää aikaa ja on myös paljon ympäristöystävällisempää, kuin koko pedin säännöllinen puhdistus pesukoneessa. 
Peti kestää myös konepesun! Käärettävien vetoketjujen avulla voit poistaa kaiken täytemateriaalin ja pestä päällisen konepesulla 30 ° C: ssa. 
Korkealaatuisen ja mukavan pedin tukeva reuna on hieman matalampi kuin muissa HUNTER-koiran pedeissä, joten myös pienemmät nelijalkaisista ystävistämme voivat lepuuttaa päätänsä helposti ja rentoutua. 
Toinen erityispiirre on ommeltu sisätyyny. PRAG-koiran pedissä ei ole missään tapauksessa mahdollista, että kaunis, pehmeästi sisustettu sisätyyny lentää vahingossa ympäri huonetta, jopa aktiivisimpien "pesänrakentajien" kanssa , tyyny pysyy siis paikoillaan. Tämä on hieno uutinen useimmille koiranomistajille, koska kuka haluaa uskollisen kumppaninsa nukkuvan autuasti pedissä, sisätyynyn olessaan heidän vieressään lattialla?

  • likaa hylkivä EASY CLEAN -teknologialla
     erityisen vahva ja helppo puhdistaa
  • Pehmusteet voidaan poistaa kokonaan vetoketjujen avulla
  • Päällinen pestävä 30 ° C: ssa
  • valmistettu Euroopassa


KOKO 90X 70cm 

Arvostelut 0 arvostelua