Flatazor Elite puppy 20kg
Flatazor Elite puppy 20kg
Flatazor Pro-nutrition

Flatazor Elite puppy 20kg

94,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Täydellinen ateria pennuille ja imettäville nartuille - tuote vain koirankasvattajien käyttöön.

Ravitsevaa, maistuvaa ja lihaisaa

Elite Puppy on valmistettu raaka-aineista, jotka on valittu huolella silmälläpitäen hyvää sulavuutta ja erittäin hyvää makua. Elite Puppyssa on runsaasti maistuvaa ja ravitsevaa kananlihaa.

Turvallista ravintoa

Laadukas, turvallinen ravinto mahdollistaa pentueen elinvoimaisen kasvun ja auttaa emää palautumaan. Elite Puppyssa ruoan turvallisuus on huomioitu erityisen tarkasti.

Hyvinvoiva ruoansulatuselimistö

Ruoansulatuskanavan terveys on ravintoaineiden optimaalisen imeytymisen ja koiran hyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeää. Elite Puppy sisältää frukto-oligosakkarideja, jotka ovat suoliston hyödyllistä mikrobiflooraa ylläpitäviä prebiootteja. Prebiootit myös vähentävät haitallisten bakteerien määrää suolistossa.

Energiaa ja elinvoimaa organolysaateista

Elite Puppy sisältää organolysaatteja. Organolysaateissa on monia hyödyllisiä ravintoaineita, mm. aminohappoja, omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja luonnollisia antioksidantteja. Organolysaatit:

  • Auttavat ylläpitämään ruoansulatuselimistön toimintaa. Terveessä ruoansulatuselimistössä ruoka sulaa tehokkaasti ja ravintoaineet imeytyvät hyvin.
  • Auttavat ylläpitämään ihon ja turkin hyvinvointia.
  • Sisältävät antioksidantteja, jotka mm. auttavat ylläpitämään hyvää vastustuskykyä.

Valmistusaineet

Kuivatut lihat. Perunatärkkelys. Kuorittu kauraa. Eläinrasvat. Omenakuituja . Kuivattu kala . Ankanrasvaa . Riisi . Herneet . Eläinproteiinihydrolysaatteja . Pellavansiemenet . Maissitärkkelys. Juurikaskuitu . Egg jauhe . Kalat autolysaatit ( Organolysats 0,6% ) . Oluthiiva . Frukto- oligosakkarideja . savi. merisuolaa . Hiiva otteita. Kasvishiili . Säilöntäaineita . Vitamiinit ja hivenaineet .

Ravintoainekoostumus

  • Proteiini 31%
  • Rasva 20%
  • Kuitu 2%
  • Kalsium 1,2 %
  • Fosfori 0,8 %
  • Energia 4340 kcal/kg

Tarkemmat ravintoarvot vitamiini- ja kivennäisainetietoineen ravintoainetaulukossa.

Annosteluohje

Tarjoa sellaisenaan tai vedellä kostutettuna, taulukossa ohjeelliset määrät. Pidä lisäksi aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Muistathan, että koirat ovat yksilöitä ja sopiva annoskoko riippuu koiran koon lisäksi myös mm. koiran aktiivisuudesta. Tarkkaile koirasi vointia ja painon kehitystä ja säädä annoskoko yksilöllisesti sopivaksi.

Koiran paino3kg5kg10kg15kg20kg25kg30kg
Määrä/päivä4vk- vieroitusNiin paljon kuin pennut syövät, useita kertoja päivässä
Vieroitus -3kkVäh. 3krt päivässä niin paljon kuin pennut syövät, kuitenkin max 40g/kg.
3-5kk120g195g370g(*)


5-7kk100g140g260g380g(*)

8-12kk80g120g220g300g(*)

(*) = Sopiva ruoka on Prestige Maxi Adult

Pakkauskoot

Saatavana 20kg säkeissä.