Elite Adult maxi 20kg
Elite Adult maxi 20kg
Flatazor Pro-nutrition

Elite Adult maxi 20kg

Elite adult maxi aikuiselle isolle koiralle.

69,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Elite Adult Maxi

Täydellinen ateria suurten rotujen aikuisille koirille. Tuote varattu ainoastaan kasvattajien käyttöön.

Vahva luusto ja terveet nivelet

Elite Adult Maxiin on lisätty kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia ja hydrolysoitua kollageenia. Luuston ja nivelten terveys on merkittävä osa koiran hyvinvointia ja suurten koirien nivelet ja luusto joutuvat jatkuvalle rasitukselle.

 • Kondroitiinisulfaatti on tärkeä ruston rakennusaine.
 • Glukosamiini on ruston sekä nivelnesteen ainesosa.
 • Kollageeni on tukikudoksen valkuaisaine. Kollageeniä on mm. luussa, rustossa, jänteissä ja ihossa. Kollageeni antaa kudoksille mekaanista kestävyyttä.

Runsaasti lihaa

Elite Adult Maxi on valmistettu huolella valituista raaka-aineista painottaen erityisesti ruoan sulavuutta ja hyvää makua. Elite Adult Maxissa on runsaasti ravitsevaa ja helposti sulavaa kanan-, ankan- ja kalkkunanlihaa.

Sopivankokoiset nappulat

Elite Adult Maxi -nappuloiden koko ja koostumus on suunniteltu juuri suurten koirien tarpeita varten.

Terve ja toimiva ruoansulatuselimistö

Ruoansulatuskanavan terveys on ravintoaineiden optimaalisen imeytymisen ja koiran hyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeää. Elite Adult Maxi sisältää frukto-oligosakkarideja, jotka ovat suoliston hyödyllistä mikrobiflooraa ylläpitäviä prebiootteja. Prebiootit myös vähentävät haitallisten bakteerien määrää suolistossa.

Energiaa ja elinvoimaa organolysaateista

Elite Adult Maxi sisältää organolysaatteja. Organolysaateissa on monia hyödyllisiä ravintoaineita, mm. aminohappoja, omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja luonnollisia antioksidantteja. Organolysaatit:

 • Auttavat ylläpitämään ruoansulatuselimistön toimintaa. Terveessä ruoansulatuselimistössä ruoka sulaa tehokkaasti ja ravintoaineet imeytyvät hyvin.
 • Auttavat ylläpitämään ihon ja turkin hyvinvointia.
 • Sisältävät antioksidantteja, jotka mm. auttavat ylläpitämään hyvää vastustuskykyä.

Valmistusaineet

Kuivattu kanan-, ankan- ja kalkkunanliha, maissi, vehnä, omenakuitu, ankanrasva, soija, eläinrasva, pellavansiemen, siipikarjahydrolysaatti, kuivattu kala, maissigluteeni, sokerijuurikasmassa, kuivattu liha, organolysaatit (0,6%), kananmunajauhe, panimohiiva, glukosamiini, hydrolysoitu kollageeni, vitamiinit ja kivennäisaineet. Säilötty EU:n hyväksymillä antioksidanteilla.

Ravintoainekoostumus

 • Proteiini 25%
 • Rasva 15%
 • Kuitu 3%
 • Kalsium 1,1 %
 • Fosfori 0,75 %
 • Energia 4090 kcal/kg

Tarkemmat ravintoarvot vitamiini- ja kivennäisainetietoineen ravintoainetaulukossa.

Annosteluohje

Tarjoa sellaisenaan tai vedellä kostutettuna, taulukossa ohjeelliset määrät. Pidä lisäksi aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Muistathan, että koirat ovat yksilöitä ja sopiva annoskoko riippuu koiran koon lisäksi myös mm. koiran aktiivisuudesta. Tarkkaile koirasi vointia ja painon kehitystä ja säädä annoskoko yksilöllisesti sopivaksi.

Koiran paino20 kg30 kg40 kg50 kg60 kg70 kg
Määrä/päivä280 g380 g480 g550 g630 g680 g

Pakkauskoot

Saatavana 20kg säkeissä.