Elite adult sensible 20kg
Elite adult sensible 20kg
Flatazor Pro-nutrition

Elite adult sensible 20kg

67,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Elite Sensible

Herkkien koirien erikoisruoka. Tuote ainoastaan kasvattajien käyttöön.

Maistuvaa ja helposti sulavaa herkälle koiralle

Elite Sensible on valmistettu huolella valituista raaka-aineista silmälläpitäen erityisesti herkkien koirien vaatimuksia, ruoan sulavuutta sekä hyvää makua. Elite Sensible sisältää runsaasti helposti sulavaa ja ravitsevaa lampaan- ja siipikarjanlihaa.

Erittäin hyvän maistuvuutensa vuoksi Elite Sensibleä kannattaa kokeilla herkkien koirien lisäksi myös nirsoille ja ruoastaan erityisen tarkoille koirille.

Hyvinvointia herkälle elimistölle

Elite sensible on valmistettu hypoallergeenisista eli harvoin allergisoivista raaka-aineista (mm. lammas ja riisi). Ruoka on helposti sulavaa ja siinä on minimoitu käyvien raaka-aineiden määrä.

Terve ja hyvinvoiva ruoansulatuselimistö

Ruoansulatuskanavan terveys on ravintoaineiden optimaalisen imeytymisen ja koiran hyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeää. Elite Sensible sisältää frukto-oligosakkarideja, jotka ovat suoliston hyödyllistä mikrobiflooraa ylläpitäviä prebiootteja. Prebiootit myös vähentävät haitallisten bakteerien määrää suolistossa.

Energiaa ja elinvoimaa organolysaateista

Elite Sensible sisältää organolysaatteja. Organolysaateissa on monia hyödyllisiä ravintoaineita, mm. aminohappoja, omega-3- ja omega-6-rasvahappoja, kivennäisaineita sekä E- ja B-vitamiineja. Organolysaatit:

  • Auttavat ylläpitämään ruoansulatuselimistön toimintaa. Terveessä ruoansulatuselimistössä ruoka sulaa tehokkaasti ja ravintoaineet imeytyvät hyvin.
  • Auttavat ylläpitämään ihon ja turkin hyvinvointia.
  • Sisältävät antioksidantteja, jotka mm. suojaavat solukalvoja sekä vahvistavat puolustuskykyä.

Valmistusaineet

Kuivattu kanan-, ankan- ja kalkkunanliha, maissi, kuorittu kaura, ankanrasva, kuivattu lampaanliha, kuivattu kala, omenakuidut, riisi, maissigluteeni, siipikarjahydrolysaatti, sokerijuurikasmassa, kasviöljy, pellavansiemen, kananmunajauho, organolysaatit (0,6%), panimohiiva, kalsiumkarbonaatti, merisuola, frukto-oligosakkaridit, vitamiinit ja kivennäisaineet. Säilötty EU:n hyväksymillä antioksidanteilla.

Ravintoainekoostumus

  • Proteiini 26%
  • Rasva 17%
  • Kuitu 2,5%
  • Kalsium 1,1 %
  • Fosfori 0,75 %
  • Energia 4210 kcal/kg

Tarkemmat ravintoarvot vitamiini- ja kivennäisainetietoineen ravintoainetaulukossa.

Annosteluohje

Tarjoa sellaisenaan tai vedellä kostutettuna, taulukossa ohjeelliset määrät. Pidä lisäksi aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Muistathan, että koirat ovat yksilöitä ja sopiva annoskoko riippuu koiran koon lisäksi myös mm. koiran aktiivisuudesta. Tarkkaile koirasi vointia ja painon kehitystä ja säädä annoskoko yksilöllisesti sopivaksi.

Koiran paino5 kg10 kg15 kg20 kg30 kg40 kg50 kg60 kg70 kg
Määrä / päivä110 g160 g220 g280 g380 g480 g550 g630 g680 g

Pakkauskoot

Saatavana 20kg säkeissä.