Elite energie 20kg
Elite energie 20kg
Flatazor Pro-nutrition

Elite energie 20kg

69,90 €
Sisältää alv. 14 %
Tämä on esittelytuote.

Laadukasta, runsasenergistä ravintoa - täydellinen ateria aktiiviselle koiralle. Tuote ainoastaan kasvattajien käyttöön.

Energiaa ja suorituskykyä

Elite Energie on kehitetty aktiivisten aikuisten koirien ravinnontarpeita silmälläpitäen. Tästä korkeaenergisestä ruoasta koira saa kaikki hyvän suorituskyvyn kannalta olennaiset ravintoaineet.

Runsaasti lihaa ja erilaisia rasvoja

Aktiivisen koiran ravinnossa on oltava runsaasti rasvaa sekä hyvänlaatuista proteiinia, jotta koiran suorituskyky säilyisi optimaalisena. Elite Energiessä on paljon ravitsevaa ja helposti sulavaa siipikarjanlihaa sekä kalaa. Elite Energie sisältää myös runsaasti erilaisia rasvoja, jotka on säilötty luonnollisesti E-vitamiinilla.

Energiaa ja elinvoimaa organolysaateista

Elite Energie sisältää organolysaatteja. Organolysaateissa on monia hyödyllisiä ravintoaineita, mm. aminohappoja, omega-3-rasvahappoja, vitamiineja ja luonnollisia antioksidantteja. Organolysaatit:

  • Auttavat ylläpitämään ruoansulatuselimistön toimintaa. Terveessä ruoansulatuselimistössä ruoka sulaa tehokkaasti ja ravintoaineet imeytyvät hyvin.
  • Auttavat ylläpitämään ihon ja turkin hyvinvointia.
  • Sisältävät antioksidantteja, jotka mm. auttavat ylläpitämään hyvää vastustuskykyä.

Terve ja hyvinvoiva ruoansulatuselimistö

Ruoansulatuskanavan terveys on ravintoaineiden optimaalisen imeytymisen ja koiran hyvinvoinnin kannalta ensiarvoisen tärkeää. Elite Energie sisältää frukto-oligosakkarideja, jotka ovat suoliston hyödyllistä mikrobiflooraa ylläpitäviä prebiootteja. Prebiootit myös vähentävät haitallisten bakteerien määrää suolistossa.

Valmistusaineet

Kuivattu kanan-, ankan- ja kalkkunanliha, maissi, vehnätärkkelys, vehnä, kuivattu liha, eläinrasva, omenakuitu, soijapapuhiutale, vehnälese, ankanrasva, kuivattu kala, siipikarjahydrolysaatti, organolysaatit (0,6%), panimohiiva, merisuola, frukto-oligosakkaridit, vitamiinit ja kivennäisaineet. Säilötty EU:n hyväksymillä antioksidanteilla.

Ravintoainekoostumus

  • Proteiini 28%
  • Rasva 20%
  • Kuitu 2,5%
  • Kalsium 1,5 %
  • Fosfori 1 %
  • Energia 4340 kcal/kg

Tarkemmat ravintoarvot vitamiini- ja kivennäisainetietoineen ravintoainetaulukossa.

Annosteluohje

Tarjoa sellaisenaan tai vedellä kostutettuna, taulukossa ohjeelliset määrät. Pidä lisäksi aina raikasta vettä koirasi saatavilla. Muistathan, että koirat ovat yksilöitä ja sopiva annoskoko riippuu koiran koon lisäksi myös mm. koiran aktiivisuudesta. Tarkkaile koirasi vointia ja painon kehitystä ja säädä annoskoko yksilöllisesti sopivaksi.

Koiran paino5 kg10 kg15 kg20 kg30 kg40 kg50 kg60 kg70 kg
Määrä/päivä110 g160 g220 g280 g380 g480 g550 g630 g680 g

Pakkauskoot

Saatavana 20kg säkeissä.