Mini Adult Kani & Peruna 2kg
Mini Adult Kani & Peruna 2kg
Granatapet

Mini Adult Kani & Peruna 2kg

Aikuisille koirille mini sensitive Kaniini

17,90 €
Sisältää alv. 14.00 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Aikuisten suosikkiruoka mini sensitive Kaniini

Täysravinto pienten rotujen aikuisille koirille (paino 1 kg – 10 kg)


GranataPet suosikkiruoka Adult Mini sensitive Kaniini on deluxe-ensiluokkainen täysravinto pienten rotujen aikuisille koirille. Etenkin "vilkas pieni" tarvitsee erikoisruokaa johtuen nopeammasta aineenvaihdunnasta. Kiitos Kaniini & Perunan helpon sulavuuden, tarjoaa tämä herkku lemmikeille hyvin sulavaa proteiinia ja samalla arvokasta, nopeasti käytettävää energiaa. Terveellinen lohiöljy antaa erityistukea iholle ja turkille. Myös erityisen nirsot ja herkät koirat ovat ottaneet hyvin vastaan ja sietäneet tämän viimeisimpien ravitsemustieteen tulosten mukaan kehitetty aterian. Tarpeettomat ainekset on jätetty selektiivisesti pois korkean yhteensopivuuden saavuttamiseksi. Siksi tämä kuivaruoka on valmistettu ilman viljaa. Resepti perustuu valittuihin, korkealaatuisiin luonnontuotteisiin, huolellisesti laadittuun valmistusprosessiin  ja se sisältää kaiken, mitä koirasi tarvitsee pitkää ja tervettä elämää varten.


Mikä tekee siitä erilaisen?

Lisätyt granaattiomenan siemenet antavat koirallenne ainutlaatuisen tuoksu- ja makuelämyksen. Ne sisältävät myös runsaasti luonnollisia polyfenoleja (ellagiinihappoa). Tarkoin kohdennettu vapaiden radikaalien torjuminen auttaa suojaamaan koiran soluja ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Näin ollen koirat ja ihmiset rakastavat toisiaan pitkään!


Koostumus:

Kaniininliha (30 %, kuivattu ja hienoksi jauhettu), perunahiutale, peruunatärkkelys (hienoksi jauhettu), siipikarjan liha (kuivattu ja hienoksi jauhettu), siipikarjan rasva, granaattiomenan siemenet (6 %), lohiöljy (1,5 %), kivennäisaineet, sikuri (0,5 %, hienoksi jauhettu, FOS ja inuliini), uusiseelantilainen viherhuulisimpukka (0,1 %, hienoksi jauhettu, luonnostaan runsaasti glukosaniinia ja kondroitiinia), Yucca schidigera.


Ravintoainepitoisuudet:

Proteiini: 26 % - rasvapitoisuus: 15 % - raakakuitua: 3,8 % - raakatuhkaa: 6,5 % - kalsiumia: 1,35 % - fosforia: 1,10 %


Ravitsemusfysiologiset lisäaineet/kg:

A-vitamiini: 15000 I.E. - D3-vitamiini: 1050 I.E. - E-vitamiini: 160 mg – L-karnitiini: 500 mg

Tauriini: 833 mg – kupari (kupari-(II)-sulfaattina, pentahydraatti): 2,3 mg – sinkki (sinkkioksidina): 30 mg – jodi (kalsiumjodaattina, heksahydraatti): 0,80 mg – seleeni (natriumseleniittinä): 0,08 mg


Ruokintasuositukset


Koiran paino, kg
Päivittäistarve, g
2kg
45g
4kg
75g
6kg
100g
8kg
125g
10kg
145g
Arvostelut 0 arvostelua