Granatapet Pure puhveli 400g
Granatapet Pure puhveli 400g
Granatapet

Granatapet Pure puhveli 400g

3,00 €
Sisältää alv. 14.00 %

GranataPet suosikkiruoka puhdas puhveli sensitive on poikkeuksellinen lihasäilyke (yksi eläinproteiini) ilman viljaa, todellisille lihantuntijoille ja luo erityisen vaihtelun lajin ruokakuppiin.

Puhvelin lihaa pidetään aromaattisena ja harvinaisena proteiinin lähteenä. Koostumukseen sisällytetyt granaattiomenan siemenet suojaavat soluja ja vahvistavat immuunijärjestelmää.

Sen lisäksi tämä ateria sisältää lohiöljyä arvokkailla rasvahapoilla sekä vihreähuulisimpukkaa, joka luonnostaan sisältää runsaasti niveliä aktivoivia ainesosia glukosamiinia ja kondroitiinia.

Sopii kaikille koirille, niille joiden 'kuono on täynnä' perinteistä lihaa ja on myös erittäin suositeltavaa ruokaintoleransseihin ja -allergioihin.

Valmistettu Saksassa
Sisältää arvokkaita Omega 3 ja 6 rasvahappoja
Tuore lihaisa valmistus, vain kerran varovasti kypsennetty höyryssä
Ilman viljaa, gluteenia ja soijaa
Ei lisättyä sokeria
Ei sisällä keinotekoisia väri- ja aromiaineita

Täysravinto täyskasvuisille koirille

Koostumus:20131021granatapet_facebook_01
Puhvelinlihaa 70% (koostuu puhvelin lihaslihasta, -sydämestä, -maksasta, -keuhkoista, -pötsistä), lihaliemestä,  granaattiomenan siemenistä 1%  (kuivattu ja hienoksi jauhettu),

kivennäisaineista, lohiöljystä 0,5%, viherhuulisimpukasta (0,1%, hienoksi jauhettu, sisältää luonnostaan runsaasti glukosamiinia ja kondroitiinia).

Ravintoainepitoisuudet:
Proteiini: 10,30 %, rasvapitoisuus: 6,80 %, raakatuhka: 2,50 %, raakakuitu: 0,50 %
Kosteuspitoisuus: 75,00 %, kalsium: 0,22 %, fosfori:     0,17 %

Ravitsemusfysiologiset lisäaineet/kg:
D3-vitamiini: 200 IE, E-vitamiini: 30mg, biotiinia (D(+)-biotiinina): 300 mcg, sinkki (sinkkisulfaattina, monohydraatti): 15 mg, mangaani (mangaani-(II)-sulfaattina, monohydraatti): 3mg,

jodi (kalsiumjodaattina vedetön): 0,75mg, seleeni (natriumseleniittinä): 0,03mg

Arvostelut 0 arvostelua